Majs

A 2017. október 24-én megtartott testületi ülésen hozott fontosabb határozatok

A képviselő testület elfogadta:

  • A Majsi Óvoda 2016/2017. nevelési évre szóló beszámolóját és a Majsi Óvoda és Mini Bölcsőde 2017/2018-as nevelési évre szóló munkatervét.
  • A Szervezeti és Működési Szabályzatról szóló 7/2014. (XI.20.) önkormányzati rendelet módosításához kapcsolódó módosító indítványt, mely alapján a testületi ülésekről!!!!!!!!
  • Szociális célú tűzifa vásárlásáról szóló rendeletet. Majs Községi Önkormányzata a szociális célú tűzifa támogatás keretében 75 m3 ingyenes tűzifa kiosztására vált jogosulttá. Tűzifa-támogatásra kizárólag a szociálisan rászorult személyek jogosultak.
  • Frekvenciaváltóra és centrifugál szivattyúra vonatkozó árajánlatot. Az ajánlat elfogadása után a DRV elkezdte településünkön a glóbusz felújítását. A felújítás várhatóan november közepéig tart. A frekvenciaváltó a hozzáfűzött ígéreteket nem váltotta be, ezért a vízellátásban az elmúlt hetekben ingadozás volt tapasztalható. A munkálatok befejezéséig kérjük a lakosság szíves türelmét.
  • A Majsi temető út rendbetételéhez való hozzájárulást. A határozat értelmében Majs Község Önkormányzata 1 000 000 forinttal járult hozzá a beruházáshoz.

A testületi ülés elején Misa Krisztina, Hau József és Tóth Gáborné képviselői esküt tett le. Az új képviselők munkájához sok sikert kívánt, és egyben kérte őket, hogy munkájukkal járuljanak hozzá

Milyen névnap van ma?

Emma