Az egyes ember, az egyén felelőssége saját magáért, a családért, a közöségért talán még sosem volt ilyen nagy. Ez a felelősség mindenki számára sorsdöntő! Túlzás nélkül is drámai!

A fent leírtakat figyelembe véve Majs Községi Önkormányzat kéri a település azon lakóit, akik külföldi munkából, oktatási intézményből stb. az elmúlt 14 napban érkeztek haza községünkbe (pl. Olaszország, Spanyolország, Anglia, Németország, Ausztria, Franciaország, Hollandia stb. területéről), a járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel helyezzék magukat önkéntes karanténba.

Nyomatékkal felhívjuk az érintett személyek figyelmét arra, hogy

AMENNYIBEN NEM VONULNAK 14 NAPOS, ÖNKÉNTES KARANTÉNBA, AZZAL SÚLYOSAN VESZÉLYEZTETIK KÖZSÉGÜNK LAKOSSÁGÁT, KÖZTÜK ISMERŐSEIK, ROKONAIK, BARÁTAIK EGÉSZSÉGÉT ÉS NYUGALMÁT!

Ha a 14 nap alatt ellátásuk nem megoldott, kérjük vegyék fel az önkormányzat ügyintézőjével (69) 580-006) vagy a 06 30 555 6764 telefonszámon a kapcsolatot. Amennyiben a 14 nap alatt tünetek (köhögés, stb.) jelentkeznek, kérjük haladéktalanul hívják telefonon háziorvosukat, aki a további szükséges intézkedéseket megteszi!

Ne feltételezzük, hogy az MI közösségünk nem lesz érintett. Készüljünk úgy, hogy lesz! Ne készüljünk úgy, hogy minket nem fog megfertőzni a vírus. Készüljünk úgy, hogy megfertőz minket, de tegyünk meg mindent azért, hogy felelőtlenül ne sürgessük a veszélyt!

Tájékoztató oldal a koronavírusról