A majsi Harmónia Énekegyüttes  immár harmadik alkalommal vehetett részt 2019. június 21 és 22-én a VI. Keszthelyi Dalünnepen, ahol több mint 40 amatőr kórus közel 1200 énekese mutatkozott be a kétnapos rendezvényen egyházi és világi kórusművek kategóriában.

Mi, majsiak az egyházi kategóriában adhattuk elő műsorunkat 22-én, szombaton a Fő téren álló Magyarok  Nagyasszonya templomában. Ezen kívül énekeltünk a Festetics kastély tükör termében és „sétáló koncertet” adtunk a turistákkal zsúfolt korzón. Minden bemutatkozásunkkal nagy sikert arattunk, kiváltképp a templomi, zsűri előtti szereplésünkre vagyunk büszkék, ugyanis a szakmabeliek véleménye szerint is nagyon szépen énekeltünk. Jó hangulatunkat fokozta a 21-i, esti fáklyás felvonulás, amelyen népdalokat énekelve vonultak a kórusok a belvárosból a Balaton partjára, rendkívül impozáns látványt  nyújtva a keszthelyieknek és az ott nyaralóknak.

Számunkra kiváló alkalom volt újból egy országos rendezvényen való fellépésre és csapatépítésre. Hálásan köszönjük minden Támogatónknak, hogy eljuthattunk Keszthelyre.