Hirdetmény

Majs Község közigazgatási területét érinti a Bóly – Sátorhely térségi kerékpárút nyomvonala. Ennek megvalósításához a településtervek tartalmáról, elkészítésének és elfogadásának rendjéről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 419/2021.(VII.15.) Korm. rendeletben leírtak szerint módosítani szükséges Majs településrendezési eszközeit:

  • a helyi építési szabályzatról szóló 1/2005.(II.2.) önkormányzati rendeletet és a hozzá tartozó szabályozási tervet
  • valamint a településszerkezeti tervet.

A módosításhoz kapcsolódó eljárás az Elektronikus Térségi Tervezést Támogató Rendszerben (E-TÉR) folyik, a felületen van lehetőség a partnerek véleménynyilvánítására.

A felület a következő oldalon érhető el:
https://www.oeny.hu/oeny/4tr/#/fooldal

A véleményezéshez rendelkezni kell ügyfélkapuval és regisztrálni kell („IDM regisztráció magánszemélyként”). Az alábbi linken látható videó segíthet ebben:
https://www.e-epites.hu/onkormanyzatok/oeny-regisztracios-segedlet

Belépés után a bal felső sarokban lévő „Tájékoztatás” fület lenyitva válassza ki a „Területek, ahol a tervezéseket figyelemmel kísérem” lehetőséget. Ezen az oldalon az „Új tervkövetés” gombra kattintva érhető el a „Feliratkozás tervezés követésére” oldal, ahol a „Területegységek típusa” kiválasztása („Település”) után írható be „Majs” neve.

Észrevételeiket előre is köszönjük!

Hirdetmény